fbpx

Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну

Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну. Моє уявлення про країну було одне, але ніяк не очікувала побачити зворотне. Вразила чистота вулиць, доглянутість, красиві будівлі і взагалі атмосфера. В очікуваннях було щось схоже на Індію, але Непал він абсолютно інший за енергіями. Якщо Індія – мама (тепла, весела, відкрита і турботлива), то Непал – скоріше тато (більш стриманий, спокійний, умиротворений).

Знайомство почалося зі ступи Будханатх. Ще раніше я просто спостерігала по інтернету і уявляла як же я буду там ходити з усіма і читати мантри. Настав той день, де я йшла разом з усіма і вичитувала свою улюблену мантру. Незвичайні відчуття.

Потім відвідали храмовий комплекс Пашупатінатх. Ніяк не очікувала побачити другий Варанасі, де спалюють масово тіла на річці. Є про що поміркувати, тема смерті та народження завжди актуальна.

А ще нам зустрічалися дуже класні люди з красивими іменами, такі як Гаатама, Крішна, Дхарма. Нас оточують одні боги ️❤️. А за підсумком день закінчився тестуванням дикого меду від гімалайських бджіл, достатньо однієї ложечки і сміх гарантований на кілька годин, але він не тільки про сміх, він ще й цілющий. Вирішила – треба брати і побільше

nepal 7 240x300 - Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну nepal 6 240x300 - Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну nepal 5 240x300 - Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну nepal 4 240x300 - Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну nepal 3 240x300 - Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну nepal 1 240x300 - Непал. Мій перший візит у цю дивовижну країну

Підписатися
Сповістити про
guest
0 комментариев
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Cart
  • No products in the cart.