Чаша Повного Місяця з Непалу (Full Moon) Ø 15

$ 100.0

Автентична чаша з Непалу ручної роботи. Діаметр 15 см, висота 8 см. Дерев’яний резонатор у комплекті.

Основні характеристики:

  • Автентична Чаша Повного Місяця з Непалу.
  • Ручна робота.
  • Діаметр 15 см.
  • Висота 8 см.
  • Гравіювання.
  • Дерев’яний резонатор у комплекті.

Нижче представлений відеозапис із демонстрацією звучання чаші.

 

Чаші Повного Місяця (Full Moon) високо цінуються майстрами звукотерапії та звуковібраційного масажу по всьому світу. Ці вироби ручної роботи випускаються за астрологічними канонами в обмеженій кількості. Їх кують за повного Місяця, у спокої та безвітряності. При цьому дотримуються технологій, які протягом століть передавалися від майстра до учня. Готова чаша звучить довго, відтворюючи неземні вібрації. Коли ви почуєте її (особливо наживо), то прийдете в захват! Купити Чашу Повного Місяця і послухати її звучання ви можете в нашому Інтернет-магазині, а також у ретрит-центрі Om Shanti, м. Чернігів.

Майстри, готуючись до виробництва Повномісячних Чаш, проводять особливий ритуал, очищаючи свій розум і тіло, медитуючи. Потім шукається місце, в якому метал зможе отримати найбільшу кількість місячного сяйва. Після цього робиться спеціальний сплав, розковується метал, і Співоча Чаша набуває своєї остаточної форми.

Тибетська Співаюча Чаша Повного Місяця відрізняється як за звучанням, так і зовні. Вона створюється з металів, очищених від домішок. На кожен виріб наноситься символ, який пов’язаний з Місяцем, а також мантра ОМ МАНІ ПАДМЕ ХУМ.

Звучання Повномісячної Чаші вирізняється глибоким і мелодійним звуком, який торкається самої серцевини вашої Душі. Чаші створюються різних розмірів і мають різне звучання, співналаштовуючись із певними енергетичними центрами.

Такий виріб наділяється властивостями місячного світла і може застосовуватися для сакральних практик. Місячні енергії допомагають почути голос серця та реалізовувати свої мрії.

Чаші Full Moon допомагають у разі:

  • Депресії.
  • Синдрому хронічної втоми.
  • Напруги, стресу.
  • Патологіях, пов’язаних з опорно-руховим апаратом.
  • Різних хвороб органів і систем організму.

Як працює тибетська співаюча чаша?

В основі усіх звуків лежать вібрації. Тіло людини, її органи також вібрують на своїй частоті. Здоровий і хворий орган вібрують по-різному. Тибетська чаша має особливу частоту звучання, яка характерна для роботи здорового організму. Тому, коли людина слухає її, то її самопочуття поліпшується, тіло починає відновлюватися. Так трапляється “диво” зцілення без пігулок і лікарів. Купити Чашу Повного Місяця ви можете в нашому Інтернет-магазині. Усі вироби привезені з Непалу й мають найвищу якість.

Як вибрати тибетську співаючу чашу?

До кожного інструменту, який продається в нашому Інтернет-магазині, ми прикладаємо відео його звучання. Налаштувавшись на звучання чаші, заплющте очі й прислухайтеся до себе. Той звук, на який відгукуються ваше тіло, почуття, розум радістю, ясністю, іншими позитивними відчуттями та емоціями, є “вашим”, потрібним вам на теперішній момент. Також ви можете звернутися за контактами, зазначеними на сайті (плаваюча кнопка внизу екрана), і отримати консультацію фахівця зі звукотерапії.

Як працювати зі співаючими чашами з Непалу?

Звук добувається з чаші за допомогою удару або плавного руху стіка по краю чаші. Існують спеціальні техніки звукотерапії та звуковібраційного масажу, опанувавши які, ви зможете допомагати собі, своїм близьким та іншим людям у різних життєвих ситуаціях (хвороби, втома, стреси, дисбаланс тощо). Ознайомитися з уроками по роботі з цим інструментом ви можете тут:

Відео роботи з тибетськими співаючими чашами

Будемо раді познайомити вас із цими чудовими інструментами й допомогти підібрати для вас Друга й Помічника!

+(38)063-625-44-81 (Viber, Telegram)

Додаткова інформація

Розміри 15 × 8 см